VBusinessCards - Prezentare

Digital/Virtual Business Card cu Business Profile Atasat si QR Cod


Aplicatia VbusinessCards.net (https://vbusinesscards.net/) a fost dezvoltata in colaborarea cu clientii nostrii din diferite tari si afaceri in diferite domenii pentru a oferi o platforma care sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte si care sa se potriveasca oricarui client cu afaceri in orice domeniu.


In acest moment peste 95% din clientii nostri sunt din alte tari. Incercam introducerea conceptului de carte de vizita digitala + profil de business atasat si in Romania.


Un Demo scurt se poate vedea accesand link-ul de mai jos si codul QR de mai jos: (CARTEA DE VIZITA SI PROFILUL SE PERSONALIZEAZA ASA CUM O SA CITITI MAI JOS)


https://vbusinesscards.net/profile/freedigitalbusinesscardsmaker


Click pe linkul de mai sus si o sa se deschida Profilul atasat Cartii de Vizita. Pentru a vedea cartea de vizita, click sus pe “ Free Digital Business Cards Maker”.


Unele dispozitive mobile, atunci cand se da click pe link-ul de mai sus, deschid cartea de vizita. Pentru a intra in Profilul Online Sus in dreapta este "Profile -->" click pe Profile si o sa fi redirectionat catre Profilul Online


Scanati codul QR de mai jos si o sa se deschida Cartea de Vizita Digitala/Virtuala. Pentru a reveni la Profilul atasat Carti de Vizita, Sus in dreapta este "Profile -->" click pe Profile si o sa fi redirectionat catre Profilul Online

Este o carte de vizita digitala (se poate creea doar cartea de vizita digitala daca nu este nevoie de profil online) la care se poate adauga un Profil Online - adaugarea Profilului Online este optionala si o faci din contul tau.


Profilul Online este ca un Website Online si poate cuprinde un Blog Personal, Programator Intalniri cu Clientii, Buton pt plati de la clienti (Paypal si Stripe) si multe alte sectiuni descrise mai jos.


Caracteristicile Profilului Online:


- Home - sectiunea de prezentare SAU o descriere a Profilului Online (ce pot gasi vizitatorii si clientii pe Profilul tau Online). Cateva cuvinte despre tine inclusiv profilele sociale (facebook etc) si alte date de contact. Toate datele de contact din Cartea de Vizita Digitala se pot adauga si in sectiune Home a profilului online


- About - o poza cu tine sau cu logoul firmei la care lucrezi, sau orice alta poza dorita PLUS o descriere a ta, a firmei la care lucrezi, care e rolul tau in firma la care lucrezi etc etc. Aici poti sa introduci link catre siteul tau sau al firmei la care lucrezi.


- In Sectiunea About se poate activa si Sectiunea Review. Aici poti sa pui un Review sau mai multe despre partenerii tai de afaceri sau un Review despre tine sau firma ta din partea unuia sau mai multora dintre clientii tai.


- Services - ce servicii oferi clientilor tai, sau ce servicii ofera firma ta, ce produse vinzi, cat costa, cantitatea de materiale disponibile spre vanzare (se pot introduce un nr nelimitat de obiecte sau servicii disponibile spre vanzare) etc


- In Sectiunea Services poti adauga si Sectiunea SKILLS - aici iti poti prezenta aptitudiniile tale pe o scara de la 0 la 100 sau daca ai un proiect  sau un produs in Sectiunea Services poti sa prezinti pe o scara de la 0 la 100 pentru ce e recomandat proiectul tau sau produsul tau in diferite domenii de activitate.


- Sectunea PORTOFOLIU - aici de exemplu o firma de constructii poate prezenta poze cu cladirile construite. Sub fiecare poza se poatet introduce link catre websiteul de prezentare a cladirii construite. SAU poze cu premiile primite la diferite concursuri sau expozitii pentru produsele tale sau serviciile tale. ETC


- In Sectiunea Portofoliu este si Sectiunea Teams. Aici poti pune pozele tuturor membrilor echipei tale.


- Sectiunea Blog - este un blog online unde poti sa scrii articole cu poze si filme despre tine sau produsele tale. Adaugi poze articolelor sau sa incarci filme de prezentare, imparti articolele pe categorii, etc. ESTE UN BLOG ATASAT PROFILULUI TAU ONLINE unde ai posibilitatea sa scrii articole de prezentare cu poze si filmulete. Acest blog are si setari de SEO pentru ca google sa indexeze blogul tau 


- Sectiunea Appointment - Aici clientii tai isi pot face o programare online pentru o intalnire cu tine. Poti sa setezi intre ce ore sau in ce zile esti disponibil pentru o intalnire. Clientii tai pot sa vada ce alte intalniri programate ai deja si sa isi aleaga ora la care esti disponibil


- Sectiunea Contacts - aici clientii tai iti pot scrie un email din Profilul tau Online. O sa gasesaca si alte date pentru contactarea ta; nr telefon, google maps etc


ALTE OPTIUNI, PERSONALIZARI PROPRII SI SETARI:


- pentru un Freelancer (persoana care lucreaza pe cont propriu) putem adauga un buton ca sa primeasca plati de la clienti. Buton catre plati PayPal sau Stripe (procesor de plati cu cardul de credit)

- orice sectiune de mai sus poate fi setata sa nu apara in Profilul Online daca nu este nevoie de ea. Poti face asta din contul tau 

- din contul tau poti alege ca fiecare sectiune de mai sus sa aiba alta forma sau meniu, culoare pentru text etc

- din contul tau pentru fiecare sectiune de mai sus iti poti incarca fundalul propriu (O POZA SAU UN BANNER)


Activand Sectiunea PWA din contul tau de client din https://vbusinesscards.net/ ai posibilitatea sa iti instalezi cartea de vizita digitala pe ecranul telefonului tau.


Pe https://vbusinesscards.net/ gasiti abonamentele lunare. Pentru o firma cu mai multi angajati se selecteaza pachetul in functie de numarul de angajati care o sa aiba o cartea de vizita digitala.


Pachetul Team with 2+ Members, Trial for 1 month, iti da posibilitatea sa testezi aplicatia gratuit pentru 30 de zile dupa care platesti abonamentul in functie de numarul de angajati care o sa aiba o cartea de vizita digitala.


In cazul unei firme care are mai multi angajati se creeaza un singur cont cu o carte de vizida digitala principala la care se ataseaza profilul de business.


Urmatoarele carti de vizita ce se vor realiza vor fi pentru angajatii firmei, individual cate o carte de vizita digitala pentru fiecare.


Daca fiecare angajat are nevoie de carte de vizita + profil de business atasat ATUNCI SE SELECTEAZA pachetul PRO (3 euro lunar) sau pachetul PRO 12 Months (30 euro / 12 luni)


Avantajele unei carti de vizita digitale cu cod QR:


- o carte de vizita pe suport de hartie/carton cuprinde foarte putine elemente de prezentare sau date de contact. In format digital teoretic nu exista limite

- codul QR se poate printa pe materialele promotionale si potentialul client scaneaza acest cod QR avand acces la toata prezentarea firmei si a datelor de contact

- codul QR se poate scana de pe un telefon pe altul fara a mai fi nevoie de carte de vizita clasica

- linkul profilului online sau codul QR al cartii de vizita digitale se poate atasata in semnatura emailului

- orice modificare sau update a datelor de contact sau a prezentarii frmei in profilul de business se face rapid si simplu din contul tau de client.

- cartile de vizita pe suport de hartie/carton costa intre 0.20 lei si chiar 1 leu / bucata. O comanda minima este de 100 de bucati, calculand la pretul minim de 0.20 lei / bucata rezulta un cost de 20 lei pentru 100 de bucati. Daca interactionezi lunar cu un nr mare de potentiali clienti cele 100 de bucati se vor consuma rapid iar costurile vor urca. Cu carte de vizita digitala costul este mult mai mic lunar. 

Digital Business Cards with Attached Business Profile

https://vbusinesscards.net/